Naam:                

Mobielnummer:

Emailadres:

Lesinstrument: 

Waar:                 

Lia Koolmees         

 06-46 65 51 92

Liakoolmees@online.nl

Dwarsfluit

C.C. Elckerlyc

Fluit | Lia Koolmees

 

 

Lia Koolmees geeft sinds haar studies aan de conservatoria van Tilburg, Brussel, Rotterdam en Mumbai al vele jaren bevlogen les. Door haar ervaringen als uitvoerend fluitiste is ze op vele markten thuis. Daarnaast is ze ook actief als AMV docente, ademtherapeute, orkestleider, gecomitteerde bij HAFA examens en jurylid bij het Benelux fluitconcours.

Hoog- of laagvlieger, jong of oud, talentvol en/of enthousiast, in haar lespraktijk is plaats voor iedereen. Voorop staat altijd het overbrengen en het delen van de liefde voor muziek.

 

Voor de jonge kinderen gebruikt Lia Koolmees een eigen samengestelde lesmethode op pijperfluitjes. Je leert zo op een leuke manier de basisvaardigheden aan en je oefent het muzikaal gehoor. Door het uit het hoofd spelen, improviseren, voor- en naspelen, ritmische spelletjes, samenspelen,etc ontwikkel je creativiteit en muzikaliteit. Het leren noten lezen gaat zo spelenderwijs. Je kan voor die periode een fluitje lenen. Gaandeweg stappen we over op de dwarsfluit en een fluitmethode.

Lesgeld jeugdigen t/m 18 jaar :

30 min wekelijks (38 privélessen) € 845,-. (excl €185,- huur) Na aftrek van de gemeentelijke subsidie bedraagt het lesgeld € 567,50

20 min p.p. in groepsles (38 groepslessen) € 700,-.(excl €125,- huur)  Na aftrek van de gemeentelijke subsidie bedraagt het lesgeld €412,50

Lesgeld volwassenen:

Lessenkaart 10 x 30 min. € 275,-  De lessen worden in overleg gepland.

Lesmateriaal zoals aanschaf van een lesboek is niet inbegrepen.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met me op. Er is een mogelijkheid voor een gratis proefles. Lia geeft op woensdag en donderdag les in de Elckerlyc

Subsidie

Voor muzieklessen voor jongeren van 6 t/m 18 jaar kan subsidie bij de gemeente Hilvarenbeek worden aangevraagd die de helft van het lesgeld bedraagt (tot een maximum van €370,00 per jaar) en de helft van de lokaalhuur ( tot een maximum van €100,- per jaar).Voor leerlingen boven de 21 jaar zijn de prijzen exclusief BTW. Voor informatie subsidie regeling gemeente Hilvarenbeek klik hier.

U kunt op ieder moment van het schooljaar inschrijven. Het tarief wordt naar rato berekend.

 

Het lesjaar start op  6 september 2021 en omvat 38 lesweken en volgt de schoolvakanties. Het lespakket is inclusief voorspeelactiviteiten, examens, orkesten en fluitensemble.