Naam:                

Telefoonnummer: 

Emailadres:

Geeft les in:          

Geeft les op:      

Waar:                 

Kathelijn van de Loo

06-36 17 60 74

Kathelijn_van_de_loo@hotmail.com

Piano

Maandag en woensdag

C.C. Elckerlyc

Piano | Kathelijn van de Loo

Zowel tijdens mijn concerten als tijdens mijn pianolessen probeer ik mijn liefde voor muziek over te dragen.

 

De magie van muziek; hoe tover je nu de mooiste klanken uit de piano? De belevingswereld en het speelplezier van de leerling zijn daarbij heel belangrijk. Het lesmateriaal wordt afgestemd op de interesses en technische mogelijkheden van de leerling. Belangrijke zaken zoals tempo, ritme, articulatie, akkoorden/toonladders, houding en techniek, leesvaardigheid, dynamiek en expressie komen in de lessen op speelse wijzen aan bod. Je zal in de lessen merken dat als deze facetten van de muziek bij elkaar komen, het instuderen van nieuwe muziek steeds makkelijker zal gaan en dat de muziek steeds mooier gaat klinken!

 

De piano is een heel compleet instrument waarop je veel verschillende stijlen kunt spelen; van klassiek tot eigentijds repertoire. En ik kan je ook verder helpen in deze verschillende stijlen. Al sinds het jaar 1999 heb ik ervaring in het geven van pianolessen en vanaf 2006 tot en met 2014 was ik werkzaam bij muziekschool Pulz. Nu is dat Muziek-Dans-Theater Collectief Hilvarenbeek.

 

Ik geef les aan zowel beginners als gevorderden tot aan leerlingen met conservatoriumniveau.

Speel je een ander instrument dan piano en heb je pianobegeleiding nodig voor een uitvoering of examen? Laat het me weten!

 

Lesgeld leerlingen 4  t/m 18 jaar (als je bij aanvang van het schooljaar nog geen 18 jaar bent,  dan ontvang je een rugzakje):

 

30 minuten wekelijks (38 lessen): € 860,00 per jaar

De gemeentelijke subsidie bedraagt de helft van het lesgeld tot een maximum van

€ 370,00. Na aftrek van de subsidie bedraagt het lesgeld dus € 490,00 per jaar.

 

De huur van de Elckerlyc wordt apart gefactureerd en bedraagt 151,25 euro waarvan de gemeente de helft, dus 75,60 euro aan subsidie aan de leerling teruggeeft.

 

 

25 minuten wekelijks (38 lessen): € 810,00 per jaar

Na aftrek van de gemeentelijke subsidie (€ 370,00) bedraagt het lesgeld € 440,00 per jaar.

De huur van de Elckerlyc wordt apart gefactureerd en bedraagt 126,00 euro waarvan de gemeente de helft, dus 63,00 euro aan subsidie aan de leerling teruggeeft.

 

 

In overleg met mij is het ook mogelijk om de lessen tweewekelijks te volgen. Het lesgeld wordt dan gehalveerd, evenals de huur. De subsidie voor het lesgeld bedraagt de helft van het (gehalveerde) lesgeld en de subsidie voor de huur van de Elckerlyc bedraagt de helft van het (gehalveerde) huurbedrag.

 

 

Lesgeld leerlingen vanaf 18 jaar (als je bij aanvang van het schooljaar al 18 jaar bent):

 

38 lessen van 30 minuten: €860,00 per jaar

19 lessen van 30 minuten: €430,00 per jaar

Dit bedrag is inclusief de huur van de Elckerlyc.

 

 

Het is mogelijk om op elk moment in het jaar te beginnen. De gemiste lessen worden dan in mindering gebracht op het lesgeld. Neem gerust contact met mij op voor verdere informatie en voor aanvraag van een proefles!

 

Naam:                

Telefoonnummer: 

Emailadres:

Website:

Geeft les in:          

Geeft les op:      

Waar:                 

Anne Nederlof

06-55 68 48 58

anne.nederlof@live.nl

www.detoets.com

Piano

Maandag en dinsdag

C.C. Elckerlyc

Piano | Anne Nederlof

 

Na mijn opleiding aan het Brabants Conservatorium heb ik altijd een bloeiende pianolespraktijk gehad en heb ik op diverse muziekscholen, waaronder ook Pulz, lesgegeven. Ik heb inmiddels honderden kinderen en volwassenen opgeleid tot goede pianisten, die met veel plezier een hobby voor het leven hebben. Graag wil ik mijn toewijding, engelengeduld en passie voor muziek door blijven geven aan de leerlingen van Hilvarenbeek en omstreken. Ik doe dit door gebruik te maken van de meest moderne pianomethodes . Als je piano wilt leren bespelen hoef je geen muzikale vooropleiding te hebben; alle aspecten van het pianospel (zoals techniek, notenlezen , gehoortraining en theorie) komen aan bod. Ik ga in mijn didactiek uit van de leerling en zijn of haar interessewereld. Zo kunnen leerlingen bij mij muziek van Beethoven tot Beyoncé studeren. Ik ben steeds op zoek naar de mooiste pianostukjes en als die er niet zijn arrangeer ik die zelf.

 

Lesgeld jeugdigen t/m 18 jaar:

20 minuten wekelijks (38 weken) € 760,00 per jaar

Na aftrek van de gemeentelijke subsidie (€ 370,00) bedraagt het lesgeld dus € 390,00

De huur van Elckerlyc wordt apart gefactureerd en bedraagt € 88,66 waarvan de gemeente de helft aan subsidie teruggeeft.

 

30 minuten wekelijks (38 weken) € 850,00 per jaar

Na aftrek van de gemeentelijke subsidie (€370,00) bedraagt het lesgeld dus € 480,00

De huur van Elckerlyc wordt apart gefactureerd en bedraagt € 133,00 waarvan de gemeente de helft aan subsidie teruggeeft.

 

Lesgeld volwassenen 19 t/m 21 jaar:

20 minuten wekelijks (38 weken) € 760,00 per jaar

30 minuten wekelijks (38 weken) € 850,00 per jaar

 

Lesgeld volwassenen (incl.21% BTW en huur):

10-lessenkaart voor 20 min. € 250,00

10-lessenkaart voor 30 min. € 350,00

 

Het is ook mogelijk om de lessen om de twee weken te volgen. Het lesgeld wordt dan gehalveerd, evenals de subsidie en de huur.

Het is mogelijk om op elk moment in het jaar te beginnen. De gemiste lessen worden dan in mindering gebracht. Neem gerust contact met mij op voor verdere informatie en aanvraag proefles.  

Muziek|Dans|Theater Collectief Hilvarenbeek

 

 

 

© 2015 Jules van de Loo

Join us on:

 

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • YouTube Classic