Naam:                

Telefoonr: Emailadres:

Geeft les in:        Geeft les op:     Waar:                 

Kathelijn van de Loo

06-36 17 60 74

Kathelijn_van_de_loo@hotmail.com

Piano

Maandag en woensdag

C.C. Elckerlyc

Piano | Kathelijn van de Loo

Ik werd geboren in een muzikale familie. Veel muziek in huis en ook het lesgeven kreeg ik als kind al van dichtbij mee omdat mijn moeder pianolerares was. Van haar kreeg ik vanaf mijn zevende jaar pianoles, veelal spelend op het gehoor. Al gauw ontdekte ik de wereld achter de noten, en wist: dit is mijn wereld. Verbinding leggen met het publiek door te communiceren via de muziek en verbinding leggen met leerlingen die graag piano willen leren spelen, beiden liggen me na aan het hart.

 

Na de vooropleiding aan het Haags Conservatorium ging ik naar het Brabants Conservatorium in Tilburg (opleiding docerend en uitvoerend musicus, hoofdvak piano solo met aantekening kamermuziek en begeleiden) en kreeg ik les van inspirerende docenten, ik studeerde glansrijk af. Vele masterclasses heb ik gevolgd in binnen-en buitenland met als hoogtepunt de pianolessen van de beroemde pianiste Maria João Pires in Portugal.

 

Ik speel graag samen met verwanten, in klassieke muziek, maar ook in de jazz en vrije improvisatie al dan niet in combinatie met poëzie.

 

Plezier in het muziekmaken en de belevingswereld van de leerling zijn heel belangrijk en met de juiste oefenwijze thuis kun je je als pianist/leerling verder ontwikkelen. De magie van de muziek is op de achtergrond in de les steeds aanwezig; hoe tover je nu de mooiste klanken uit de piano? Het lesmateriaal wordt afgestemd op de interesses en technische mogelijkheden van de leerling. Belangrijke zaken zoals tempo, ritme, articulatie, akkoorden/toonladders, houding en techniek, leesvaardigheid, dynamiek en expressie komen in de lessen op speelse wijzen aan bod. Je zal in de lessen merken dat als deze facetten van de muziek bij elkaar komen, het instuderen van nieuwe muziek steeds makkelijker zal gaan en dat de muziek steeds mooier gaat klinken!

 

Sinds het jaar 1999 heb ik ervaring in het geven van pianolessen en hebben vele leerlingen zichzelf muzikaal en persoonlijk verder kunnen ontwikkelen waarbij zelfvertrouwen en authenticiteit hand in hand gaan.

 

Lesgeld leerlingen 4  t/m 18 jaar (als je bij aanvang van het schooljaar nog geen 18 jaar bent,  dan ontvang je een rugzakje):

 

30 minuten wekelijks (38 lessen): € 860,00 per jaar

De gemeentelijke subsidie bedraagt de helft van het lesgeld tot een maximum van

€ 370,00. Na aftrek van de subsidie bedraagt het lesgeld dus € 490,00 per jaar.

 

De huur van de Elckerlyc wordt apart gefactureerd en bedraagt 154,30 euro waarvan de gemeente de helft, dus 77,15 euro aan subsidie aan de leerling teruggeeft.

 

 

25 minuten wekelijks (38 lessen): € 810,00 per jaar

Na aftrek van de gemeentelijke subsidie (€ 370,00) bedraagt het lesgeld € 440,00 per jaar.

De huur van de Elckerlyc wordt apart gefactureerd en bedraagt 128,60 euro waarvan de gemeente de helft, dus 64,30 euro aan subsidie aan de leerling teruggeeft.

 

 

In overleg met mij is het ook mogelijk om de lessen tweewekelijks te volgen. Het lesgeld wordt dan gehalveerd, evenals de huur. De subsidie voor het lesgeld bedraagt de helft van het (gehalveerde) lesgeld en de subsidie voor de huur van de Elckerlyc bedraagt de helft van het (gehalveerde) huurbedrag.

 

 

Lesgeld leerlingen vanaf 18 jaar (als je bij aanvang van het schooljaar al 18 jaar bent):

 

38 lessen van 30 minuten: €860,00 per jaar

19 lessen van 30 minuten: €430,00 per jaar

Dit bedrag is inclusief de huur van de Elckerlyc.

 

 

Het is mogelijk om op elk moment in het jaar te beginnen. De gemiste lessen worden dan in mindering gebracht op het lesgeld. Neem gerust contact met mij op voor verdere informatie en voor aanvraag van een proefles!

 

Naam:                

Telefoonnummer: 

Emailadres:

Website:

Geeft les in:          

Geeft les op:      

Waar:                 

Anne Nederlof

06-55 68 48 58

anne.nederlof@live.nl

www.detoets.com

Piano

Maandag en dinsdag

C.C. Elckerlyc

Piano | Anne Nederlof

 

Na mijn opleiding aan het Brabants Conservatorium heb ik altijd een bloeiende pianolespraktijk gehad en heb ik op diverse muziekscholen, waaronder ook Pulz, lesgegeven. Ik heb inmiddels honderden kinderen en volwassenen opgeleid tot goede pianisten, die met veel plezier een hobby voor het leven hebben. Graag wil ik mijn toewijding, engelengeduld en passie voor muziek door blijven geven aan de leerlingen van Hilvarenbeek en omstreken. Ik doe dit door gebruik te maken van de meest moderne pianomethodes . Als je piano wilt leren bespelen hoef je geen muzikale vooropleiding te hebben; alle aspecten van het pianospel (zoals techniek, notenlezen , gehoortraining en theorie) komen aan bod. Ik ga in mijn didactiek uit van de leerling en zijn of haar interessewereld. Zo kunnen leerlingen bij mij muziek van Beethoven tot Beyoncé studeren. Ik ben steeds op zoek naar de mooiste pianostukjes en als die er niet zijn arrangeer ik die zelf.

 

Lesgeld jeugdigen t/m 18 jaar:

20 minuten wekelijks (38 weken) € 760,00 per jaar

Na aftrek van de gemeentelijke subsidie (€ 370,00) bedraagt het lesgeld dus € 390,00

De huur van Elckerlyc wordt apart gefactureerd en bedraagt € 88,66 waarvan de gemeente de helft aan subsidie teruggeeft.

 

30 minuten wekelijks (38 weken) € 850,00 per jaar

Na aftrek van de gemeentelijke subsidie (€370,00) bedraagt het lesgeld dus € 480,00

De huur van Elckerlyc wordt apart gefactureerd en bedraagt € 133,00 waarvan de gemeente de helft aan subsidie teruggeeft.

 

Lesgeld volwassenen 19 t/m 21 jaar:

20 minuten wekelijks (38 weken) € 760,00 per jaar

30 minuten wekelijks (38 weken) € 850,00 per jaar

 

Lesgeld volwassenen (incl.21% BTW en huur):

10-lessenkaart voor 20 min. € 250,00

10-lessenkaart voor 30 min. € 350,00

 

Het is ook mogelijk om de lessen om de twee weken te volgen. Het lesgeld wordt dan gehalveerd, evenals de subsidie en de huur.

Het is mogelijk om op elk moment in het jaar te beginnen. De gemiste lessen worden dan in mindering gebracht. Neem gerust contact met mij op voor verdere informatie en aanvraag proefles.