Naam:      

Docente:         

Emailadres:

Telefoon:

Website:          

Waar:                 

Theaterschool Hilvarenbeek
Anke Spieringhs
theaterschoolhilvarenbeek@gmail.com

0620837454

www.theaterschoolhilvarenbeek.nl
C.C. Elckerlyc

THEATERSCHOOL HILVARENBEEK

Theater is een speeltuin verbeelding, verbinding en creativiteit. Op een theatervloer mag je alle kanten van jezelf en het personage onderzoeken. Bovendien train je essentiële vaardigheden die het dagelijks leven een stuk plezieriger maken: verbeelding, lef, communicatieve vaardigheden, samenwerken en het inzetten van je unieke creativiteit! Bij Theaterschool Hilvarenbeek krijgen kinderen en jongeren uit Gemeente Hilvarenbeek de kans om hun theatrale expressiemogelijkheden te verkennen en te trainen. Nieuwsgierig? Overtuigd? Neem dan contact op met docente Anke Spieringhs en kom langs voor een proefles! Kijk voor meer informatie over Theaterschool Hilvarenbeek op: www.theaterschoolhilvarenbeek.nl

 

Theater foto.JPG
Kinderen 8 t/m 12 jaar

Woensdag

15.30u-16.30u

 

Door middel van theatrale spelletjes en fantasievolle oefeningen gaan we aan de slag met de wereld van theater en spel. Wat kunnen we met onze verbeelding en verwondering allemaal verzinnen? Je wordt uitgedaagd om je ideeën te delen en in toegankelijke theaterstukjes te gieten. In de lessen leer je samenwerken en je eigen ideeën delen en vormgeven.

Start lessen: 15 september 2021

Leskosten: Bruto leskosten: € 600,- Vergoeding gemeente € 250,- Netto leskosten € 350,-

Jongerentheater 12 t/m 18 jaar

Woensdag

17.00 - 18.00 uur

Binnen de jongerentheatergroep onderzoeken we hoe we binnen de verschillende theaterstijlen kunnen spelen. We ervaren welke mogelijkheden we als spelers hebben om personages vorm te geven en hen een verhaal te laten vertellen. De gevorderde leerlingen trainen hun spelvaardigheden én hun maakvaardigheden en reflecteren op de effecten daarvan op henzelf en het publiek.  

Start lessen: 15 september 2021

Leskosten: Bruto leskosten: € 600,- Vergoeding gemeente € 250,- Netto leskosten € 350,-